Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksemme täytti 95 vuotta 2017, eli se on Mannerheimin lastensuojeluliiton vanhimpia paikallisyhdistyksiä . Yhdistys pyrkii ylläpitämään Perhekahvila Hermannin tarjoamat palvelut. Toimintaamme pyöritämme yhden-kahden palkatun työntekijän  ja 10-jäsenisen hallituksen voimin.

Jos olet kiinnostunut toimimaan toiminnassamme vapaaehtoisena, ota meihin yhteyttä.

Paikallisyhdistys toimii omalla alueellaan MLL:n arvojen, toimintaperiaatteiden ja liittokokouksessa määriteltyjen linjausten mukaan ja edistää jäsentensä valitsemilla tavoilla lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Paikallisyhdistyksen toimintaa ohjaavat myös yhdessä sovitut ja MLL:n keskusjärjestön hyväksymät säännöt. Paikallisyhdistys on MLL:n keskusjärjestön ja oman alueensa piirijärjestön jäsen.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!