Perhekahvila Hermanni

Hermanni on avoinna ti - pe klo 9-14

- Lasten leikkitila, jossa voi vapaasti leikkiä. Huoltajat ovat vastuussa lapsistaan.
- Kahvila, jossa ostettavissa edullisesti vaihtelevia kotileivonnaisia, jäätelöä, ja kahvia/teetä/mehua.

- Vuokrattavana autoon lasten turvaistuimet (Klippan triofix recline) ja turvakaukalo sekä lasten matkasänky, vauvan ensisänky, matkarattaat, babysitter ja syöttötuoli. Hinnat: 5e/vko, 20e/vko ja 40e/kk.

- Lapsiparkki yli 2-vuotiaille lapsille 5€/h, 2,5€/h seuraavilta tunneilta, max 3h, lisätietoja suoraan Hermannista p.044 0481 801. Jäsenille kolme parkkia vuodessa ilmaiseksi!

- Hermannin tiloja voi vuokrata arkena ma-pe klo 14-20.00 ja viikonloppuna/pyhinä klo 9.00-20.00. Hinta 10e/h. Vuokraan sisältyvät tilat, astiat, lelut/pelit, kaikki mitä tiloistamme löytyy.

Ilmoitamme facebookissa järjestämistämme tapahtumista ja teemapäivistä.

Lisätietoja puh. 044 0481801

TERVETULOA!